ДСНС у Києві повідомила про сильні тумани та оголосила жовтий рівень небезпеки

Поділитися
ДСНС у Києві повідомила про сильні тумани та оголосила жовтий рівень небезпеки © instagram/kubik.igor
Рятувальники звернули увагу на погану видимість.

Державна служба з надзвичайних ситуацій попередила про туман у Києві. Рятувальники повідомили, що через туман видимість сягатиме 200-500 метрів.

"Увага! Попередження про туман у Києві. За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру у Києві ввечері 10 грудня, вночі та в першій половині дня 11 грудня туман, видимість 200-500м", - йдеться у повідомленні.

ДСНС оголосила перший рівень небезпеки – жовтий.

Нагадаємо, у жовтні Київ вже накривали сильні тумани. Тоді ДСНС попередила про погіршення погодних умов та оголосила в Україні жовтий рівень небезпеки.

У Гідрометцентрі зазначили, що забруднення за показниками чадного газу та іншим перебувало в межах гранично допустимих концентрацій. Але в місцях максимального скупчення транспорту могло фіксуватися перевищення гранично-допустимих концентрацій сірчистого ангідриду, формальдегіду, діоксиду й інших речовин, які дійсно шкідливо впливають на здоров'я людини.

Задля посилення моніторингу атмосферного повітря у Києві перевели на посилений режим роботи 16 постів метеоспостережень центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі