Ексдепутат Фірсов призначений в.о. Держекоінспекції

Поділитися
Ексдепутат Фірсов призначений в.о. Держекоінспекції Фірсов вже кілька місяців вивчає ситуацію у відомстві
Переговори щодо призначенням Фірсова тривали кілька місяців.

Кабінет міністрів України призначив колишнього народного депутата Єгора Фірсова тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної екологічної інспекції. Відповідне розпорядження від 20 листопада 2019 №1074-р опубліковане на урядовому порталі.

"Покласти тимчасово, до призначення в установленому порядку голови Державної екологічної інспекції України, виконання обов'язків голови Державної екологічної інспекції України на начальника управління організаційної діяльності - старшого державного інспектора України з охорони навколишнього природного середовища зазначеної інспекції Фірсова Єгора Павловича", - йдеться в документі.

За словами Фірсова, з сьогоднішнього дня він офіційно є виконуючим обов'язки голови Державної екологічної інспекції України.

"Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів, і я вдячний за виявлену довіру", - зазначив Фірсов.

За його словами, пропозицію зайнятися реформою екологічного контролю він отримав від прем'єр-міністра Олексія Гончарука набагато раніше

"Пропозицію зайнятися реформою екологічного контролю я отримав від Олексія Гончарука чотири місяці тому. Своє бачення ситуації я виклав спочатку на зустрічі з прем'єром, а потім і особисто президенту Володимиру Зеленському. Потім були сотні зустрічей з працівниками міністерства, співробітниками екологічної інспекції, органами влади. Так поступово була складена детальна "дорожня карта наших подальших дій", - написав він.

Фірсов також заявив, що має намір брати участь у майбутньому конкурсі на посаду керівника відомства, який незабаром відбудеться.

Зазначимо, Фірсов був народним депутатом двох скликань від партій УДАР та "Блоку Петра Порошенка". У лютому 2016 року вийшов з фракції після скандалу між тодішнім міністром економічного розвитку Айварасом Абромавічусом і заступником голови фракції Ігорем Кононенком. У березні того ж року ЦВК України позбавила його мандата на підставі рішення з'їзду БПП. До цього часу був керівником екологічного спрямування партії "Громадянська позиція".

Раніше повідомлялося про те, що в Хмельницькій області затримали при отриманні хабара заступника начальника одного з управлінь Держгеокадастра та головного спеціаліста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі