Ексдепутат Михайло Гаврилюк пішов працювати в київське таксі

Поділитися
Ексдепутат Михайло Гаврилюк пішов працювати в київське таксі Михайло Гаврилюк впевнений, що у нього все буде нормально
Гаврилюка багато хто пам'ятає як "символ Революції Гідності".

Соцмережі схвилювало поява "козака Гаврилюка", який колись став символом Революції Гідності, а потім п'ять років засідав у Верховній Раді від "Народного фронту", Михайла Гаврилюка в новій ролі - водія київського таксі Bolt.

Обговоривши всі ймовірні варіанти, користувачі соцмереж все ж переконалися в тому, що людина за кермом таксі - це саме Гаврилюк: він підтвердив це сам."Так, я працюю таксистом. Зараз живу, як усі. Повернувся до звичного темпу життя і дуже радий цьому", - заявив екс-депутат.

Як відомо, в минулому році Гаврилюк взяв участь у виборах як самовисуванець в окрузі №95 в Київській області. Однак програв кандидату з партії "Слуга народу".

"Все своє життя я працюю. З 14 років допомагаю батькам утримувати нашу велику родину, тому не хвилюйтеся - я не пропаду", - повідомив Гаврилюк ЗМІ і пожартував: "Дружина змилостивилася і дала мені ще один шанс знайти роботу, тому розлучення також скасовується".

Нагадаємо, в травні 2016-го "козак Гаврилюк" одружився вдруге. Його дружина Ірина молодша на 15 років. У 2017-му році у подружжя народилася дочка.

Односельці, в період коли Гаврилюка обрали депутатом, характеризували його як людину дуже працьовиту і таку, що все робив сам - життя змушувало. Тому зміна статусів на Гаврилюка особливо і не вплинула ні в перший, ні в останній раз.

Коментуючи повідомлення, користувачі відзначили, що чоловік, який не шукав можливості влаштуватися і явно не користувався можливістю накопичити щось завдяки статусу депутата, заслуговує поваги. І додали при цьому, що краще бути порядним таксистом, ніж нечесним депутатом.

У 2014 році Печерський районний суд Києва оголосив вирок у справі двох військовослужбовців внутрішніх військ МВС України за обвинуваченням у перевищенні службових повноважень та вчинення катувань та приниження людської гідності щодо активіста Майдану Михайла Гаврилюка під час акцій протесту в столиці 22 січня 2014 року.

Протиправні дії правоохоронців орган досудового слідства кваліфікував по 1 ч. ч. і 2 ст. 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень). В судовому засіданні обвинувачені повністю і беззастережно визнали свою вину у вчиненні інкримінованих їм злочинів.

"Незважаючи на це, потерпілий пробачив своїх кривдників і не наполягав на призначенні їм суворого покарання", - йдеться в повідомленні.

Суд один з підсудних засуджено до трьох років позбавлення волі з випробувальним терміном на один рік, другий - до двох років позбавлення волі з аналогічним випробувальним терміном. Це відповідає мірі покарання, затвердженої в угоді про примирення з потерпілим.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі