Експертиза підтвердила провину одного з "врадіївських ґвалтівників"

Поділитися
Експертиза підтвердила провину одного з "врадіївських ґвалтівників" © Новости-N
Експерти виявили кров побитої і зґвалтованої місцевої жительки Врадіївки в автівці одного з підозрюваних

Висновок експертизи підтвердив, що 29-річна жертва "врадіївських ґвалтівників" Ірина Крашкова перебувала в машині одного з підозрюваних у скоєнні злочину, повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

"На підтвердження скоєння злочину підозрюваними у "врадіївській справі" в автомобілі одного з підозрюваних знайдена кров, яка належить жительці смт Врадіївка Ірині К. Це підтверджено відповідним висновком експертизи", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, як зазначив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, ті аналізи, які були первинно відібрані, належать потерпілій, і це також підтверджено висновком експертної установи.

Таким чином, прокуратура спростовує доводи, які були оприлюднені в засобах масової інформації, щодо того, що аналізи, які спочатку були відібрані у потерпілої, на вимогу керівництва лікарні (головного лікаря) були замінені на інші.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків затягли у свою машину, жорстоко побили і зґвалтували 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову. Жінка впізнала ґвалтівників і дала проти них свідчення.

Двоє з них виявилися співробітниками Врадіївського РВВС - лейтенант міліції Дмитро Поліщук і старший лейтенант міліції Євген Дрижак.

В ніч з 1 на 2 липня жителі Врадіївки, обурені зґвалтуванням односельчанки, штурмували райвідділ міліції. Вони зламали ворота, закидали адмінбудинок камінням і побили скло.

Після скандалу у Врадіївці обласна прокуратура взялася за перевірку злочинів минулих років, скоєних в цьому районі. Ініційовано додаткове вивчення матеріалів за фактами правомірності дій працівників Врадіївського РВВС при розкритті кримінальних проваджень, у першу чергу - умисних вбивств і зґвалтувань.

За даними прокуратури, протягом 2011-2013 років на території Врадіївського району були здійснені чотири умисних вбивства: три - у 2011 році, одне - у 2012-му. Серед зазначених чотирьох вбивств одне залишається нерозкритим, це вбивство 15-річної дівчини. !zn

Читайте також:

Відступати нікуди: за нами - Врадіївка

Справу про ґвалтівників у погонах з Врадіївки буде слухати місцевий суд

У Харкові та Запоріжжі пройшли акції солідарності з жителями Врадіївки

Після подій у Врадіївці Азаров переконався в необхідності реформування правоохоронних органів

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі