Фаріон не збирається відшкодовувати моральну шкоду ображеному комуністові

Поділитися
Фаріон не збирається відшкодовувати моральну шкоду ображеному комуністові Ірина Фаріон © Фейсбук Фарион
Депутат від "Свободи" заявила, що по суті за рішенням суду від неї вимагають 20 тис. грн за слово "виродок", а не за образу російськомовних українців.

Народний депутат України (фракція "Свобода") Ірина Фаріон після рішення суду, згідно з яким вона має виплатити 20 тис. грн морального збитку депутату від Компартії Олександру Зубчевському, не збирається змінювати свій політичний курс і має намір подати апеляційну скаргу на дане рішення.

"Цим рішенням я навпаки наснажена, тому й далі активно провадитиму свою політичну діяльність саме в такому дусі. Ця нечисть не заслуговує на іншу оцінку, ніж я їй дала до цього", - цитує прес-служба ВО "Свобода" коментар Фаріон після рішення суду про часткове задоволення позову Зубчевського про приниження його честі та гідності.

За її словами, по суті за рішенням суду фактично потрібно компенсувати 20 тис. грн за слово "виродок", а не за нібито образу російськомовних українців, які здебільшого - адекватні люди, а не такі, якими "їх намагаються представити сучасні лєнінці".

ТАКОЖ: Комуніст Зубчевський відсудив у Фаріон 20 тис. гривень "за хамство і образи"

У прес-службі також повідомили, що націоналісти подадуть апеляційну скаргу на рішення суду. "Ми обов'язково будемо подавати апеляцію, оскільки позов задоволено безпідставно. Комуніст жодним чином не підтвердив і не обґрунтував обсяг завданої йому моральної шкоди. Не було надано жодних доказів. Тому вважаю рішення суду тенденційним і прийнятим при безпосередній вказівці з владних кабінетів", - зазначив представник Фаріон у суді Назар Павлюк.

Як повідомлялося, 24 вересня Шевченківський районний суд Львова частково задовольнив позов народного депутата України Олександра Зубчевського до нардепа Ірини Фаріон. Згідно з рішенням суду Фаріон повинна виплатити 20 тис. грн морального збитку і 2 тис грн судових витрат своєму запорізькому колезі.

Ще у березні Олександр Зубчевський подав до суду на Ірину Фаріон, вимагаючи стягнути з неї 100 тис. грн моральної шкоди за образи на його адресу, надавши "численні докази хамства і образ". У разі задоволення позову судом, "всю суму, визначену як відшкодування моральної шкоди, буде направлено у російськомовні школи західної України та школи Запорізької області", - заявляв депутат. !zn

Читайте також:

Фаріон у Раді займеться вищою освітою, дитячі садочки дісталися регіоналці

Фаріон подарує Азарову книжку з картинками для навчання українській мові

Регіонали на зло "свободівцям" вирішили виступати у Раді тільки російською мовою

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі