ФСБ РФ заявила про арешт громадянина України

Поділитися
ФСБ РФ заявила про арешт громадянина України ДПСУ не може встановити особи затриманих ФСБ, так як спецслужба РФ не відкриває їх персональні дані © marker.ru
Російська спецслужба не називає імені українця, якого, за їхньою версією, затримали нібито за використання чужого паспрта.

Співробітники ФСБ РФ в анексованому Криму повідомляють про те, що затримали українця, який, за версією окупантів, "спробував в'їхати за чужим паспортом на півострів. Чоловіка затримали на пункті пропуску "Джанкой", який контролюється російськими спецслужбами.

У ФСБ заявили про те, що житель Мелітополя нібито зізнався, що "прямував у Росію на заробітки за позиченим у друга паспортом, так як свій загубив". У повідомленні ФСБ йдеться, що вони порушили кримінальну справу і заарештували українця.

Як і в аналогічних випадках, підтвердження такої інформації в інших джерелах немає. Ім'я та прізвище заарештованого ФСБ не повідомляє.

При цьому в Держприкордонслужбі України відзначають, що ідентифікувати затриманих ФСБ на адмінмежі з анексованим півостровом неможливо, адже російська сторона не відкриває їх персональні дані.

На початку вересня повідомлялося про те, що ФСБ на адмінкордоні з анексованим Кримом затримали двох осіб. У російській спецслужбі стверджували, що затримані нібито "перебували у федеральному розшуку". Крім того, в повідомленні ФСБ йшлося про те, що один із затриманих – житель Хмельницької області.

При цьому в Службі безпеки України заявили, що спецслужби Росії незаконно затримують громадян України при перетині адміністративної межі з анексованим Кримом, погрозами і шантажем намагаються схилити українців до співпраці для розвідки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі