Глава представництва ЄС в Україні вважає, що Україна має великий потенціал для розвитку

Поділитися
Глава представництва ЄС в Україні вважає, що Україна має великий потенціал для розвитку Славу Україні можуть принести фахівці IT © blog.uni2biz.org
Україна може стати "мізками Європи" вважає Матті Маасікас

Незважаючи на всі складності і втрату талантів, які виїжджають у пошуках кращої долі, українські спеціалісти в області IT, що працюють на благо країни, можуть принести їй славу і процвітання.

Посол і голова представництва ЄС в Україні Матті Маасікас вважає, що в України є всі шанси стати "мізками Європи". Про це він заявив під час виступу на Київському економічному форумі.

За словами Маасікаса, Україна в жодному разі не є "країною третього світу" і вже давно стала частиною хай-тек спільноти.

"В України вже давно є реноме "годувальниці Європи". Але також в України є потенціал стати "мізками Європи", - вважає Маасікас.

Цей потенціал країні допомагають реалізувати люди, які залишаються жити в Україні і працюють в українських IT-компаніях.

Маасікас додав, що хоча більшу частину експорту все ще становлять продукти сільського господарства, в України є всі шанси стати одним з найбільших постачальників IT-послуг у Європі.

Раніше засновник Alibaba Group Джек Ма у п'ятницю, 8 листопада, виступив на Київському економічному форумі, заявивши про великий потенціал України для розвитку.

Київський міжнародний економічний форум (КМЭФ) шостий рік поспіль збирає представників провідних світових компаній, дипломатів, експертів і лідерів думок України та зарубіжжя. Форум присвячений перспективам розвитку української і глобальної економіки, бізнесу, технологій, а також їх впливу на політику і суспільство. Ініціатором форуму є інвестор і підприємець Василь Хмельницький.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі