Горіли автоцистерни з бензином: У ДСНС назвали причину вибухів у Деснянському районі Києва

Фото
Поділитися
В операції з ліквідації загоряння було задіяно пожежний поїзд.

Причиною вибухів, які було чутно в Деснянському районі Києва, стало загоряння автоцистерн із бензином і дизельним паливом. Пожежникам вдалося загасити вогонь близько опівночі, повідомили в прес-центрі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інформація про пожежу на вулиці Віскозній, 3 надійшла о 21:55 неділі, 22 вересня. Операція з ліквідації загоряння тривала до 23:48. У ній було задіяно 75 осіб особового складу, 15 одиниць спецтехніки і пожежний поїзд.

За попередньою інформацією, жертв і постраждалих немає.

У прес-службі Київської міської державної адміністрації уточнили, що на території автостоянки горіли дев'ять автоцистерн, було зафіксовано розлив палива на площі 500 квадратних метрів.

У КМДА наголосили, що через сильну пожежу можливе задимлення на території Деснянського і Дарницького районів столиці.

Як повідомлялося, 11 вересня на території складу боєприпасів у Калинівці Вінницької області знову спалахнула пожежа. У зоні задимлення території технічної бази арсеналу було зафіксовано шість вибухів боєприпасів, вивезених на певну ділянку для подальшої утилізації. За попередньою інформацією, задимлення сталося через горіння близько двох гектарів сухої трави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі