Гримчака залишать у СІЗО навіть незважаючи на допущену судом помилку – адвокат

Поділитися
Гримчака залишать у СІЗО навіть незважаючи на допущену судом помилку – адвокат Гримчаку належить сидіти в СІЗО, оскільки помилку суду проігноровано © СБУ
Нібито співробітники СІЗО встановили своїми силами, що це один і той ж людина, і тепер чекають рішення Пенітенціарної служби.

Підозрюваний у шахрайстві заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак залишиться у Чернігівському СІЗО навіть незважаючи на помилку, допущену судом у визначенні, написала адвокат Юрія Гримчака Тетяна Матяш у своєму Facebook.

"У Чернігівському СІЗО сказали, що їм відомо, що у них – інша особа, а не вказана у визначенні, але є виправлення і вони скоро набудуть чинності, тому зараз відпускати нікого не будуть... Вони (співробітники СІЗО – ред.) встановили, що і Михайлович і Миколайович народилися в один день в одному місці, тому є підстави вважати, що це одна й та ж людина", – йдеться у повідомленні.

Втім, за словами адвоката, тюремникам належить дочекатися рішення повідомленої ними пенітенціарної служби з цього питання.

"Ми, нарешті, їдемо додому, готуватися до подальших бойових дій. Сторона звинувачення залишилася чекати рішення департаменту під СІЗО", – додала вона.

Нагадаємо, Юрія Гримчака та його помічника затримали 14 серпня за підозрою у вимаганні 1,1 млн доларів хабара. Згідно з офіційною заявою, заступника міністра та його "помічника" взяли на гарячому під час отримання першої частини хабара в розмірі 480 тисяч доларів. Обом інкримінують шахрайство в особливо великих розмірах.

16 серпня суд заарештував Юрія Гримчака на 60 діб з правом внесення 6 млн гривень застави.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі