Кернес переніс другу операцію

Поділитися
Кернес переніс другу операцію © kernes.com.ua
Лікарі поки не роблять жодних прогнозів щодо стану здоров'я Кернеса, оскільки з моменту поранення минуло занадто мало часу.

Мер Харкова Геннадій Кернес переніс вже дві операції. Про це заявив прес-секретар Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

"Остання новина, яка з Ізраїлю прийшла, вона хороша. Стан внутрішніх органів в ізраїльських лікарів не викликає побоювань. Кернесу було проведено останню операцію, після чого заявили про те, що внутрішні органи, які у нього пошкодженю, несподіванок від них не можна чекати", - заявив Сидоренко.

Прес-секретар Харківської міськради підтвердив, що Кернес переніс вже дві операції. А також повідомив, що поки ізраїльські лікарі не роблять жодних прогнозів щодо того, скільки триватиме лікування харківського голови.

"Поки прогнозів ніхто жодних не робить, занадто мало часу минуло, практично тільки доба з моменту поранення", - заявив Сидоренко.

Нагадаємо, 28 квітня Кернес під час занять спортом у парку Харкова отримав вогнепальне поранення у спину. Його було доставлено в реанімацію, йому зробили операцію, лікарі оцінювали його стан як тяжкий. Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство Кернеса. !zn

Читайте також:

Ештон засудила замах на Кернеса

Кернеса відправили на лікування до Ізраїлю

Основна версія замаху на Кернеса - його протидія сепаратистам

Кернес після операції знаходиться у важкому стані

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі