Київ стали вдвоє частіше знімати в кліпах

Поділитися
Київ стали вдвоє частіше знімати в кліпах
Попит на столичні локації продовжує зростати.

За два роки попит на зйомки відео на локаціях Києва збільшився вдвічі і продовжує зростати, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Як зазначила заступник голови КМДА Марина Хонда, за останнє два роки кількість заявок на відеозйомку збільшилася вдвічі, а за десять років - у вісім з половиною разів.

[quote position="1"].

Одним з останніх масштабних проектів, за її словами, була зйомка популярного серіалу Чорнобиль американського телеканалу HBO. Вихід цього фільму призвів до збільшення туристичного потоку у Чорнобильську зону і відкриття нового туристичного маршруту у Києві по місцях зйомок.

Згідно з даними від КМДА, 2010 році звернень про проведення зйомок в столиці, як від вітчизняних, так і від іноземних компаній було 187. У 2016 - 510, в 2018 - кількість звернень збільшилася до 1002, а за 9 місяців 2019 місто вже отримало 730 заявок на проведення зйомок.

За словами заступника голови КМДА, єдиним негативним пунктом є те, що питання проведення зйомок до цих пір не врегульоване на законодавчому рівні.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі