Київ у тумані зняли з висоти пташиного польоту

Поділитися
Київ у тумані зняли з висоти пташиного польоту © instagram/vitalij.dykkyj
Мешканці міста занепокоєні туманом, який накрив столицю кілька днів тому.

Туман, яким накрило Київ, викликав занепокоєння у жителів міста, однак у Гідрометцентрі заявляють, що забрудненість повітря не перевищує допустимої норми. У мережі з'явилося відео того, як виглядає, огорнута туманом столиця з висоти пташиного польоту.

На відео, знятому "Радіо Свобода", можна побачити центр Києва, над яким навис густий туман. Через нього зокрема, погано видно арку Дружби народів і все, що розташовано навколо неї. При цьому над Дніпром туман набагато густіший.

За даними Міністерства охорони здоров'я, причини утворення смогу - наслідки традиційного спалювання опалого листя, трави, пожежі на сміттєзвалищах, діяльність підприємств хімічної промисловості, вигоряння великих площ торфовищ, газових викидів легкових автомобілів.

Раніше в Гідрометцентрі відзначили, що забруднення за показниками чадного газу та іншим в даний час перебуває в межах гранично допустимих концентрацій.

Але в місцях максимального скупчення транспорту може фіксуватися перевищення гранично-допустимих концентрацій сірчистого ангідриду, формальдегіду, діоксиду, інших речовин, які дійсно шкідливо впливають на здоров'я людини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі