Кличко пообіцяв перевірити ТРЦ у Києві після недавнього потопу

Поділитися
Кличко пообіцяв перевірити ТРЦ у Києві після недавнього потопу Кличко впевнений, що власники пошкоджених автомобілів нічого не відсудять у КМДА © Громадське радіо
Столичний мер рекомендував автовласникам застрахувати свої транспортні засоби.

Міський голова Києва Віталій Кличко анонсував перевірки столичних торгово-розважальних центрів на захищеність від підтоплень у зв'язку з ситуацією із підземним паркінгом ТРЦ "Гулівер".

"Можу зараз сказати, що після цих потопів - ми, влада, знову ініціюємо відповідні перевірки", - повідомив столичний мер в інтерв'ю виданню LB.ua, опублікованому в неділю, 19 серпня. Кличко нагадав, що після пожежі в торговому центрі "Зимняя вишня" в Кемерово влада Києва ініціювала інспекцію протипожежної безпеки в ТРЦ української столиці.

Мер також нагадав, що власники автомобілів можуть застрахувати їх від наслідків стихії. Кличко додав, що не бачить судових перспектив у можливих позовів до міської влади у зв'язку з пошкодженнями автомобілів під час підтоплення.

Читайте також: Найбільше грошей київське метро витрачає на зарплати працівникам

Нагадаємо, в результаті грози в ніч на 19 серпня у Києві були затоплені кілька районів, дощова вода паралізувала транспортне сполучення. Мінімум десять автомобілів опинилися під водою "до самих вікон" на площі біля ТЦ "Гулівер" на вулиці Еспланадній.

Перед цим внаслідок грози в ніч на 16 серпня було підтоплено Хрещатик і низку інших вулиць, пошкоджено бруківку та будинки. Сильними поривами вітру повалені дерева, рекламні щити, стовпи та електроопори. Через ліквідацію наслідків негоди було змінено маршрут руху низки тролейбусів.

Детальніше про наслідки негоди у столиці читайте у матеріалах DT.UA "Наслідки негоди у Києві" та "Розгул стихії: які міста світу опинилися під водою у 2018 році".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі