Коломойський не вірив у перемогу Зеленського — Богдан

Поділитися
Коломойський не вірив у перемогу Зеленського — Богдан © Макс Левін / LB.ua
Юрист запевняє, що олігарх ніколи серйозно не сприймав політичну кампанію Зеленського.

Адвокат олігарха Ігоря Коломойського та юрист новообраного президента Володимира Зеленського Юрій Богдан запевняє, що олігарх ніколи не вірив у можливість шоумена Володимира Зеленського виграти на виборах президента. Про це він сказав в інтерв'ю виданням "Новое Время" та "Українська правда".

"Як він ставився? Він ніколи до цього серйозно не ставився. Мої розмови з ним зводились до того, що він як людина старшого покоління, завжди вважав політику, політологію такою академічною наукою, в яку неможна грати, якщо в тебе немає статусу академіка", - розповів Богдан.

"Десь, можливо, у жовтні, скоріше усього в листопаді, він мабуть, повірив, що це може бути стартовою площадкою до парламентських виборів. Але у виграш, він, по-моєму, не вірив ніколи. У виграш Володимира Зеленського", - додав він.

При цьому Богдан заперечує причетність новобраного президента до бізнес-імперії олігарха Коломойського.

"Володимир Зеленський не є частиною якоїсь імперії чи бізнес імперії чи якихось суспільних відносин когось до когось Коломойського. Це абсолютно різні речі і в них абсолютно різні погляди на ті чи інші моменти законодавства, суспільного життя, побудову держави. Точно вам скажу, що їхнє спілкування не є спілкуванням начальника і якогось робітника. Це не є спілкуванням двох партнерів чи якихось людей, які мають домовленості про спільні дії", - сказав він.

Напередодні виборів президента в другому турі олігарх Ігор Коломойський заявив, що юрист Андрій Богдан насамперед є його особистим адвокатом. При цьому варто згадати, що Юрій Богдан за роки своєї кар'єри працював і з Віктором Ющенком, і Юлією Тимошенко, і , врешті, в уряді Миколи Азарова.

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента України. За підсумками обробки 100% протоколів, за Володимира Зеленського проголосували понад 73% виборців, за Петра Порошенка – майже 24,5%. Явка на виборах склала 62,8%, на виборчі дільниці прийшли майже 18,5 млн українців.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі