Компанії Віктора й Олени Пінчуків включилися в боротьбу з поширенням коронавіруса

Поділитися
Компанії Віктора й Олени Пінчуків включилися в боротьбу з поширенням коронавіруса © Фонд Віктора Пинчука
"Інтерпайп" і EastOne задіяні у створенні та роботі Антикризового штабу в Дніпропетровській області

Українська промислова компанія "Інтерпайп" та інвестиційно-консалтингова група EastOne, її акціонери Олена і Віктор Пінчуки заявили про ініціативу об'єднання зусиль бізнесу та органів влади для боротьби з поширенням коронавіруса Sars-CoV-2. Відповідне рішення було прийнято після зустрічі президента України Володимиром Зеленським із бізнесом у понеділок, 16 березня.

"Інтерпайп" і EastOne активно включилися у створення і роботу Антикризового штабу Дніпропетровській області під керівництвом голови облдержадміністрації Олександра Бондаренка.

"Інтерпайп" і EastOne візьмуть суттєву участь у фінансуванні, розробці плану заходів та превентивних заходів з боротьби з COVID-19, а також інформування населення регіону про такі заходи.

У рамках реалізації цієї ініціативи компанія вже виділила 2 млн доларів на загальнодержавну закупівлю тестів на COVID-19, частину з яких буде спрямовано до Дніпропетровської області. Додаткове фінансування буде виділено після визначення планів першочергових потреб регіону.

Олена і Віктор Пінчуки: "Пандемія - загальна біда. І боротися з нею пмають усі. Влада - вживати заходів щодо захисту громадян. Громадяни -поводитися відповідально. Медіа - інформувати і попереджати. Лікарі - лікувати. Бізнес - бути солідарним і фінансово підтримувати. Сьогодні неможливо бути осторонь. Ми хочемо, щоб наша країна була готова до боротьби з коронавірусом".

Фаді Храйбе, генеральний директор "Інтерпайп": "Дніпропетровська область – наш ключовий регіон, тут знаходяться п'ять підприємств компанії, на яких працює близько 11 тисяч людей. Ми підключимо свої організаційні та фінансові ресурси для допомоги міським та обласним владі у здійсненні необхідних закупівель та інших організаційних питаннях. Працюючи в тісній зв'язці з місцевою владою, а також представниками всього бізнесу Дніпра та області, ми зможемо ефективніше протистояти епідемії".

Як повідомлялося раніше, Фонд Олени Пінчук та Фонд Віктора Пінчука закупили 10 апаратів штучної вентиляції легенів для українських лікарень у Волинській, Донецькій, Закарпатській, Львівській, Луганській, Одеській, Чернівецькій областях, а також міста Києва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі