Конфлікт у Голосіївському парку виник між муніципальними та приватними охоронцями – поліція

Фото
Поділитися
Вирішується питання щодо затримання п'ятьох осіб.

Сутичка біля станції метро "Голосіївська" у Києві сталася між представниками "Муніципальної охорони" та приватної охоронної фірми. Було встановлено активних учасників, наразі вирішується питання щодо затримання п'ятьох з них, вони мають тілесні ушкодження, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Цим особам надають необхідну меддопомогу, разом з ними також є адвокати. Тим часом правоохоронці проводять обшуки. У поліції кажуть, що після встановлення всіх обставин можлива додаткова кваліфікація інциденту.

Своєю чергою, керівник апарату Київської міськдержадміністрації Дмитро Загуменний заявив про те, що минулої ночі під час обходу Голосіївського парку співробітники комунального підприємства "Муніципальна охорона" помітили скупчення "підозрілих осіб у чорній уніформі", які щось з'ясовували між собою. Черговий наряд спробував дізнатися причини цього зібрання, на що невідомі почали ображати муніципальних охоронців, зазначили у КМДА.

До місця події відправили два чергові екіпажі групи швидкого реагування. Після прибуття патрулів та керівництва, вони почали з'ясовувати обставини конфлікту з присутніми, однак невідомі напали на муніципальних охоронців та почали стріляти з вогнепальної зброї, заявив Загуменний.

Унаслідок конфлікту водій одного з патрульних авто отримав поранення голови, старший охоронець отримав ножове поранення стегна. У КМДА додали, що муніципальні охоронці викликали на місце сутички поліцейських.

Раніше повідомлялося, що у Києві біля станції метро "Голосіївська" сталася стрілянина, у результаті якої постраждали троє осіб. На місці події слідчі вилучили стріляні гільзи й автомобіль "Фольксваген". За фактом стрілянини правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі