Коронавірусну інфекцію підхопили 1096 українців – МОЗ

Поділитися
Коронавірусну інфекцію підхопили 1096 українців – МОЗ Найбільше заражених знаходяться у Чернівецькій області © Командування Медичних сил ЗСУ
28 випадків зараження – летальні.

Міністерство охорони здоров'я України оновило дані про число заражень коронавірусом серед українців. Станом на ранок 4 квітня в Україні зафіксовано 1096 випадків коронавірусної хвороби COVID-19, з них 28 - летальних.

На ранок 3 квітня, до МОЗ надійшло 636 повідомлень про підозру на COVID-19. Всього з початку 2020 року надійшло таких повідомлень надійшло понад п'ять тисяч. 23 українці, які заразились корона вірусною інфекцією, вже одужали.

За добу було зафіксовано 154 нові випадки. Найбільше заражень зафіксовано у Чернівецькій області (206 випадків), у Києві (195 випадків) та у Тернопільській області (135 випадків). Наразі єдиною незараженою областю залишається Миколаївська.

Дані про коронавірус з тимчасово окупованих територій АР Крим, Донецької, Луганської областей та міста Севастополя відсутні.

Станом на 22:00 п'ятниці, 3 квітня, в Україні було зафіксовано 1072 випадки інфікування коронавірусом SARS-CoV-2 та 27 смертей.

Закордоном 13 817 українських громадян звернулися за допомогою у посольства для евакуації або надання допомоги через коронавірус. П'ять громадян України за кордоном померли.

Тим часом, Верховна Рада розробляє третій пакет по боротьбі з коронавірусом. Позачергове пленарне засідання Верховної Ради може відбутися в найближчі середу або четвер (8-9 квітня). На даний час йде робота над змінами до держбюджету України на 2020 рік і над пакетом законопроєктів про пільги для бізнесу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі