Щохвилини ми стаємо більш організованими - Криклій

Поділитися
Щохвилини ми стаємо більш організованими - Криклій © https://mtu.gov.ua

Міністерство інфраструктури продовжить проводити евакуацію українських громадян з країн, охоплених епідемією. Про це на брифінгу представників уряду з приводу спецрейсу Тревізо-Київ компанії SkyUp розповів міністр інфраструктури Владислав Криклій.

"Все змінюється швидко, не щодня і не щогодини, щохвилини змінюються ввідні дані. Ми проговорювали з колегами - працювати будемо по моделі хаба, виберемо 5-6 напрямків, звідки можна буде організувати перевезення", - зазначив Криклій.

Міністр заявив, що провів зустріч із туристичними операторами - важливо, щоб туристи з країн, де поки немає карантинних заходів, швидше повернулися додому.

Криклій підкреслив, що міністерство буде робити все, щоб в період кризи не допустити збоїв у русі вантажного транспорту - морські, наземні і повітряні вантажоперевезення - тривають безперебійно.

"Світ не був готовий. Але кожну хвилину ми стаємо більш організованими. Три наших міністерства та інші демонструють дуже високий рівень мобілізації", - зазначив глава інфраструктурного відомства. Також Владислав Криклій подякував мобільним операторам за те, що дозволили українцям дзвонити на гарячі лінії посольств без плати за роумінг і розіслали попереджувальні повідомлення від Міністерства охорони здоров'я.

Нагадаємо, сьогодні повертаються 123 українця, заблоковані на кордоні Італії та Словенії. Їх обстежили італійські медики, на борту працювали епідеміологи. Всі необхідні процедури пасажири пройшли. Люди здорові і після приземлення в аеропорту "Бориспіль" будуть спрямовані на самоізоляцію в домашніх умовах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі