Курортні зони Одеси та області взяли під посилену охорону — МВС

Поділитися
Курортні зони Одеси та області взяли під посилену охорону — МВС У центрі уваги поліції будуть Затока та прибережні зони © https://mvs.gov.ua/
Нацгвардія і поліцейські будуть нести службу у цілодобовому режимі.

Нацгвардія і поліцейські взяли під посилену охорону курортні зони міста Одеси та Одеської області. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Основні зусилля будуть спрямовані на профілактику правопорушень, боротьбу із злочинністю, захисту прав і свобод місцевих жителів і туристів, які приїдуть відпочивати.

Планується залучити понад 500 правоохоронців серед представників ГУНП, патрульній поліції, Національної гвардії і поліції охорони.

Нацгвардія і поліцейські будуть нести службу у цілодобовому режимі.

Під посиленою увагою правоохоронців основні курортні локації міста та області. Зокрема - курорт Затока, прибережні зони Золотого берега, Аркадії, Ланжерона і Лузанівки, де сконцентрована велика кількість перебування відпочиваючих і туристів.

Читайте також: Нацбанк очікує рекордний прибуток банків у 2018 році

Нагадаємо, що 5 червня 2020 діють обмеження у зв'язку з проведенням карантинних заходів. Зокрема, забороняється: вхід до закладу без супроводу працівника установи; проведення свят, банкетів, майстер-класів, публічних подій і т. д., в яких беруть участь більше 10 осіб; приготування їжі на відкритих кухнях (крім тих, які відгороджені від відвідувачів перегородкою) функціонування буфетів (окремих зон) самообслуговування, у тому числі для самостійного наливання напоїв клієнтами самообслуговування, в закладах швидкого харчування. Підносі, страви, напої та столові прилади повинна видавати персонал на прохання відвідувача; перебування більше 4 чоловік за столиком, крім дітей. Правила літніх терас і їжі і напоїв не змінилися і залишаються в силі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі