Ложкін: "У Миколаївській області вандали осквернили пам'ятник жертвам Голокосту"

Поділитися
Ложкін: "У Миколаївській області вандали осквернили пам'ятник жертвам Голокосту"
Президент ЕКУ також подякував поліції за оперативне реагування.

15 вересня в Миколаївській області вандали осквернили пам'ятник жертвам Голокосту, розмалювавши його свастиками і погрозами на адресу євреїв. Поліція відкрила дві кримінальні справи, але хулігани все ще не виявлені. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент Єврейської Конфедерації України Борис Ложкін.

"Поліція звернулася до громадян, які володіють корисною для слідства інформацією, яка допоможе в розкритті злочину, з проханням повідомляти в Доманівське відділення Вознесенського відділу поліції. Єврейська громада України приєднується до цього прохання. Осквернення єврейських могил і пам'ятників - одне з найбільш обурливих, але, на жаль, найпоширеніших проявів антисемітизму", - зазначив Ложкін.

Президент ЕКУ також подякував поліції за оперативне реагування та висловив впевненість, що вандали будуть знайдені і покарані відповідно до закону.

Раніше Борис Ложкін повідомив, що протягом восьми місяців 2019 року слідчі Нацполіціі відкрили 11 кримінальних справ щодо правопорушень, пов'язаних з антисемітизмом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі