Мендель повідомила, коли Зеленський планує вийти з "карантинного режиму"

Поділитися
Мендель повідомила, коли Зеленський планує вийти з "карантинного режиму" © Офіс президента
За словами прессекретарки президента, він почувається добре.

Президент України Володимир Зеленський планує вийти з так званого "карантинного режиму" у п'ятницю, 26 червня, передає "Укрінформ". Всі тести голови держави на коронавірус показали негативний результат.

"Цієї п'ятниці завершується двотижневий термін особливого режиму роботи президента. Всі тести показали негативний результат. Президент почувається добре", - зазначила прессекретарка президента Юлія Мендель.

Читайте також: COVID-19: у Британії зафіксовано пік захворюваності

12 червня стало відомо, що Олена Зеленська заразилася коронавірусом. Після цього в Офісі президента заявили про особливий режим роботи, на який переходить глава держави Володимир Зеленський. Однак він все одно продовжував кожен день їздити в офіс на Банкову.

Через кілька днів першу леді госпіталізували в одну з київських лікарень із діагнозом двобічна полісегментарна пневмонія середнього ступеня важкості.

Зазначимо, що 1 червня в День захисту дітей Олена Зеленська разом з представницею ЮНІСЕФ в Україні Лоттой Сильвандер відвідала малий груповий будинок для дітей-сиріт з інвалідністю. Happy Home. У той же день карантин порушив і президент Володимир Зеленський відвідавши Київський обласний ЦСПРД "Отчий дім". Причому в супроводі Уповноваженого з прав дитини.

Також ЗМІ повідомили, що в Офісі президента стався спалах коронавірусу нібито після візиту делегації у Франції. Але тести показали негативний результат на COVID-19 у членів делегації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі