"Ми підтримуємо українських виробників" — Шмигаль та Степанов відвідали Biopharma

Поділитися
"Ми підтримуємо українських виробників" — Шмигаль та Степанов відвідали Biopharma
"Вони довели, що українська фарм-індустрія має перспективи".

Прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль та Міністр охорони здоров‘я Максим Степанов відвідали завод-фракціонатор Biopharma під час робочої поїздки у м. Біла Церква. Про це повідомляє 24 канал.

"Ми підтримуємо українських виробників. Інноваційних, конкурентоздатних, амбітних. Вони є доказом того, що вітчизняне виробництво може конкурувати з найбільш просунутими світовими лідерами. Вони довели, що українська фарм-індустрія має перспективи. Ми будемо розвивати з ними державно-приватне партнерство, що дасть імпульс для розвитку галузі і посилить нашу державу", – зазначив Після огляду відритого у 2019 році новітнього заводу-фракціонатора компанії Biopharma прем'єр-міністр.

Завод-фракціонатор компанії Biopharma – найновіший з усіх збудованих останнім часом у світі. Тут зібрані найкращі технології, що повністю відповідають світовим стандартам. Завод здатен переробити до 1 млн літрів плазми крові на рік та забезпечити потреби України у життєвонеобхідних препаратах з плазми крові. На сьогодні, крім роботи на національний ринок, підприємство виконує контракти на виробництво і поставку препаратів з плазми крові у декілька країн світу. Президент компанії Biopharma Костянтин Єфименко зазначив, що за умови підтримки державою національної фармацевтичної індустрії, вона може більше розкрити свій потенціал і показати надзвичайно високі результати. "Взагалі, державно-приватне партнерство у різних галузях неодноразово доводило свою ефективність. Це світова практика із сотнями успішних кейсів", – зазначив Костянтин Єфименко.

Глава уряду подякував всім медикам та фармацевтам, які роблять свою важливу справу в умовах пандемії.

Нагадаємо, компанія Biopharma входить в Міжнародрий альянс виробників препаратів із плазми і спільними зусиллями із фахівцями із США, Японії, Великої Британії, Німеччина та Австралії розробляє специфічний гіперімунний імуноглобулін потенційно ефективний проти COVID-19. Для початку технологічного процесу Biopharma збирає плазму #500donoriv, які перехворіли коронавірусною хворобою. Для бажаючих стати донорами і пройти безкоштовне тестування на наявність антитіл до COVID-19 високоточним метод ІХЛА працює всеукраїнська гаряча лінія 0800 600 003.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі