Міністр інфраструктури Криклій готує евакуацію 50 тисяч українців з Єгипту - ЗМІ

Поділитися
Міністр інфраструктури Криклій готує евакуацію 50 тисяч українців з Єгипту - ЗМІ © Прес-служба Кабміну України

Евакуація громадян України, яку проводить Міністерство інфраструктури України, проходить оперативно. Про це написав блогер Сергій Наумович у соціальній мережі Facebook, передає "ЦЕНЗОР".

"Друзі, обіцяв стежити за тим, як наших туристів, багато з яких з дітьми, держава доставлятиме до України. Цією функцією займається Мінінфраструктури, якщо ви раптом не знали, і поки що досить ефективно. Якщо ви застрягли в готелі на карантині і від туроператора немає ясності про те, коли вас "звільнять", то звертайтеся саме це міністерство. Стежу за тим, як із закритого на карантин єгипетського Reef Oasis Beach Resort 5* будуть відправляти сім'ї на батьківщину. Всього в готелі Reef Oasis закрито 827 туристів", - зазначив Сергій Наумович.

З його слів, тільки за півдня вівторка, 17 березня, Мінінфраструктури доставило в Україну 38 рейсів з українцями. Також сам міністр постійно інформує українців про те, як проходить евакуація у своєму телеграм-каналі.

"Що ще вдалося з'ясувати. Тільки за півдня Мінінфраструктури доставило в Україну 38 рейсів. Евакуація проходить без скандалів, спокійно, за це треба похвалити, так як крім Антона Гури ніхто не зміг знайти собі можливості для піару. Так і повинно бути в цивілізованій країні - ніякої паніки, зате чітка робота державних служб. До речі, евакуація з Уханя змішалася з політикою і вийшов балаган. Пам'ятаєте? Тепер - тихо", - вважає блогер.

Наумович також поділився інформацією: зараз міністерство готує евакуацію 50 тисяч українців з Єгипту.

"Зараз готують евакуацію 50 тисяч українців з Єгипту – не державними літаками. Орієнтовно евакуація цих людей відбуватиметься цього тижня. Для вивозу цих туристів будуть виконані спеціальні рейси, на літаку будуть присутні лікарі-епідеміологи, а також будуть наявні експрес-тести для перевірки пасажирів. Графіки перельотів і вся інформація регулярно публікується на всіх доступних ресурсах. Кордон фактично не закритий. Введені тимчасові обмеження, але всіх українців обіцяють впустити додому, а іноземців - випустити. Спостерігаємо", - підсумував Сергій Наумович.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі