Міністр оборони і голова Генштабу ЗСУ відвідали зону ООС

Поділитися
Міністр оборони і голова Генштабу ЗСУ відвідали зону ООС Робоча група МОУ відвідала зону проведення ООС © Андрій Загороднюк
Робоча група відвідала близько десяти передових позицій Об'єднаних сил уздовж усієї лінії зіткнення.

Новопризначений міністр оборони Андрій Загороднюк та очільник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак 14 та 15 вересня відвідали з робочим візитом зону проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на сході України.

Міністр ознайомився зі структурою та завданнями, які стоять перед військовослужбовцями Об'єднаних сил, обговорив із головами Донецької і Луганської ОДА нагальні питання та відвідав КПВВ на лінії розмежування, де ознайомився з порядком переміщення громадян з окупованої на підконтрольну територію й зворотно.

"Командувач Об'єднаних сил генерал-лейтенант Володимир Кравченко доповів керівнику оборонного відомства та представникам робочої групи про безпекову ситуацію в районі проведення операції та в регіоні", - повідомляє "Урядовий портал".

Загалом робоча група відвідала близько десяти передових позицій підрозділів ОС уздовж усієї лінії зіткнення.

Зазначимо, до новообраного президента Володимира Зеленського міністра привели Давид Арахамія і губернатор Херсонської області Юрій Гусєв – брати по волонтерському цеху. Уже після обрання нового президента Андрій Загороднюк став позаштатним радником Зеленського і членом наглядової ради ДК "Укроборонпром".

Докладніше про нові кадри в Кабміні читайте в матеріалі "Уряд на виріст" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі