"Міністру" терористичної "ДНР" повідомили про підозру

Поділитися
"Міністру" терористичної "ДНР" повідомили про підозру Підозрюваний займає посаду міністра транспорту в органах управління терористів © РИА Новости
Підозрюваний відповідає за забезпечення окупаційних сил транспортом.

Прокуратура Донецької області заочно повідомила про підозру людині, який у так званому "уряді" терористичної організації "ДНР" займає посаду "міністра транспорту", сообзщает офіційний сайт Донецької облпрокуратури.

"При процесуальному керівництві прокуратури Донецької області 55-річному чоловікові заочно повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому частиною 1 статті 258-3 Кримінального Кодека України за фактом участі в терористичній організації".

Досудове розслідування дозволило встановити, що з грудня 2018 року підозрюваний займає посаду так званого "міністра транспорту "ДНР"" В його обов'язки на службі у терористів входить забезпечення транспортних потреб збройних підрозділів бойовиків, підконтрольних російському командуванню та підтримка заходів з мобілізації.

Досудове розслідування продовжиться.

Українська поліція та СБУ нерідко проводять операції в зоні ООС, затримуючи бойовиків і "чиновників" терористичних "ДНР" і "ЛНР". В даний час в Україні тривають слухання у справі колишнього глави так званої "ЦВК "ДНР"" Романа Лягіна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі