Міноборони посилило охорону важливих військових об'єктів

Поділитися
Міноборони посилило охорону важливих військових об'єктів Українські військові відпрацьовують дії в екстремальних ситуаціях © Міноборони України
З особовим складом, який охороняє військові склади, проводяться додаткові практичні заняття.

Міністерство оборони України взяла під посилену охорону ряд військових стратегічних об'єктів.

"У військах оперативного командування "Південь" посилений режим охорони важливих об'єктів і проведені додаткові практичні тренування з особовим складом щодо підвищення пильності в добових нарядах і караули, дій в екстремальних ситуаціях при виникненні пожеж на об'єктах та військової техніки, протидії диверсійних груп, звільнення від них захоплених будівель та приміщень", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Міноборони.

Наголошується, що практичні тренування з особовим складом проводили офіцери, які брали участь в АТО.

Крім того повідомляється, що робочі групи з офіцерів штабу командування вибули до місць розташування підлеглих арсеналів та баз зберігання озброєння та боєприпасів з метою проведення подібних і додаткових практичних занять.

Нагадаємо, що ввечері 26 вересня зайнялися склади боєприпасів Збройних сил України у селі Сальник біля Калинівки Вінницької області.

Пожежа спричинила детонацію снарядів, у зоні ураження опинились довколишні населені пункти. Вогонь охопив 10% від загальної площі військового об'єкта.

Як повідомив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, "Украероцентр" закрив повітряний простір у радіусі 50 кілометрів від епіцентру загоряння на складах боєприпасів у військовій частині біля Калинівки Вінницької області. А у прес-службі державного перевізника "Укрзалізниця" повідомили про зміну маршруту 47 пасажирських поїздів.

Військова прокуратура кваліфікувала вибухи на складі боєприпасів поблизу міста Калинівка Вінницької області як диверсію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі