Міжнародна виставка авторських ляльок та живопису у Києві

Фото
Поділитися
Національний музей Тараса Шевченка представив виставку "Лялькове диво".

Ця виставка традиційно відкривається у Києві напередодні Різдва. Це світле й радісне свято мистецтва, справжній подарунок місту від авторів та учасників проекту - сучасних казкарів і самовідданих мрійників, лялькарів і художників.

Колективний проект "Лялькове диво" - це унікальна можливість побачити професійні художні ляльки найвищої категорії, зібрані у межах одного простору.

Виставка покликана не лише познайомити глядача із мистецтвом авторської ляльки, але й зберегти це мистецтво в Україні, втримати його професійний рівень та стимулювати розвиток.

Проект проходить вже третій рік поспіль, і щоразу це свято стає ще яскравішим. Цього року у виставці беруть участь 10 художників-лялькарів з України, Польщі, Німеччини та Франції, а також неповторний і символічний живописець, "київський Андерсен" Леонід Бернат.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі