Міжобласний транспорт почне працювати на початку червня — Шмигаль

Поділитися
Міжобласний транспорт почне працювати на початку червня — Шмигаль Станом на 20 травня в Україні зафіксували 19 230 випадків зараження коронавірусом © hТочка доступу
Також відомо, що з 25 травня у столиці планують відновити роботу метрополітену.

З 22 травня в Україні буде відновлено роботу міського та приміського транспорту. Попри це, міжобласне сполучення почне працювати лише на початку червня. Про це під час останнього засідання Кабміну повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Міжобласні перевезення ми поки не відкриваємо. Ми домовилися, що це буде на початку червня, як тільки епідеміологічна ситуація дозволить це зробити. Тут важливо ще раз попрацювати з міжобласними перевізниками. Попрошу Міністерство інфраструктури цю роботу провести, і підготувати людей для того, щоб в початку червня, як тільки дозволить ситуація, ми організували всі ці речі", - сказав Шмигаль.

Читайте також: Степанов про дотримання критеріїв виходу з карантину: "Місцева влада не зможе прикрасити картину"

Станом на 20 травня в Україні зафіксували 19 230 випадків зараження коронавірусом, з них 354 людини захворіло за останню добу. Всього в країні за COVID-19 померли 564 людини, одужали 5 955 осіб.

11 травня розпочався перший етап послаблень карантинних обмежень. Українцям дозволили відвідувати ринки, перукарні, салони краси, відкрили парки та дитячі майданчики. Загалом, уряд розробив п'ятиетапний план виходу України з карантину.

У свою очердь МОЗ опублікувало попередні рекомендації для роботи дитсадків, готелів і транспорту після 22 травня. Рекомендації також стосуються проведення ЗНО.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі