МВС оголосило у розшук колишнього кандидата в депутати від партії Медведчука

Поділитися
МВС оголосило у розшук колишнього кандидата в депутати від партії Медведчука © The_Newsroom
ЦВК зняла кандидатуру чоловіка за п'ять підробних паспортів.
Міністерство внутрішніх справ України оголосило у розшук Некрасова (Торнера) Дмитра Григоровича, екскандидата від партії "Опозиційна платформа - За життя" за підробку документів. Зокрема, Некрасову (Торнеру) висувають звинувачення за ч.4 ст. 190 (Шахрайство) та ч.4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), зазначено на сайті розшукових обліків МВС.
За даними Telegram-каналу The_Newsroom, Торнер, (він же Некрасов, він же Мальченко, він же Грозний, він же Соколовський) нібито втратив чотири з шести українських закордонних паспортів. Державна міграційна служба за результатами перевірки визнала всі українські паспорти Торнера недійсними і такими, що підлягають вилученню та знищенню.
У МВС та СБУ повідомили, що Торнер, колишній начальник аналітичного відділу ТОВ "Хімтрейд" Дмитра Фірташа, є фігурантом низки кримінальних проваджень і сфальсифікував дані про себе. За роки перебування в Україні, Торнер встиг також попрацювати економістом в Держкомрезерві, гендиректором ДП "Укрспецавтобаза", а в 2010 році був призначений радником голови пенітенціарної служби.
Нині Некрасов переховується від органів досудового слідства, йому заочно обрали запобіжний захід.
МВС України
Раніше, Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата у депутати Дмитра Торнера, який балотувався за списком партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя". Члени ЦВК одноголосно прийняли рішення на підставі наданої МВС і СБУ інформації – Торнер користується недійсним паспортом і є громадянином не України, а Молдови, де перебуває в розшуку.
За даними слідства, Торнер є громадянином Молдови Дмитром Григоровичем Некрасовим, який народився 28 серпня 1980 року. У Молдові його оголошували в розшук за втечу з місць позбавлення волі.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі