На 100 місць в Офісі генпрокурора претендують майже 1600 осіб

Поділитися
На 100 місць в Офісі генпрокурора претендують майже 1600 осіб Результати відбору викликають чималий інтерес © www.5.ua
Остаточний список складе трохи більше 1200 претендентів.

Конкурс на посади прокурорів викликав чималий ажіотаж: 16 осіб на місце.

Взяти участь у відборі на 100 вакантних посад прокурорів в Офісі генерального прокурора виявили бажання майже 1,6 тисячі претендентів.

Про це повідомив Офіс генпрокурора, передає Укрінформ.

"14 лютого 2020 року кадрова комісія завершила обробляти надіслані в межах визначеного терміну документи від кандидатів на 100 вакантних посад прокурорів в Офісі Генерального прокурора. 1597 осіб виявили бажання брати участь у відборі", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що друга кадрова комісія по відбору на вакантні посади прокурорів в ОГ затвердила остаточний список з 1238 претендентів, які допущені до проходження першого етапу.

За його підсумками близько 300 осіб з найбільшою кількістю балів будуть допущені до тестування на загальні здібності.

200 кандидатів, які наберуть найбільше балів за результатами другого етапу (причому не менше прохідного балу, який визначається генпрокурором), будуть допущені до співбесіди.

Після завершення цього процесу буде сформований загальний рейтинг кандидатів з найбільшою кількістю балів, які успішно пройшли відбір.

Офіс генпрокурора змінив структуру військової прокуратури об'єднаних сил і створив відділ процесуального керівництва розслідування небойових смертей військовослужбовців, повідомила пресслужба відомства. Відповідні заходи очільник Офісу генпрокурора Руслан Рябошапка погодив напередодні.

"Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 8 січня 2020 року погодив організаційні зміни в структурі та штатному розписі військової прокуратури об'єднаних сил щодо утворення відділу процесуального керівництва досудовим розслідуванням у кримінальних провадженнях щодо розслідування причин смертей військовослужбовців не у бойовій обстановці", - повідомили у пресслужбі.

Відділ здійснюватиме нагляд за розслідуванням справ щодо смерті військовослужбовців на території проведення операції Об'єднаних сил у Донбасі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі