На кордоні з анексованим Кримом відкрили український центр надання адмінпослуг для кримчан

Поділитися
На кордоні з анексованим Кримом відкрили український центр надання адмінпослуг для кримчан
Найбільше кримчани потребують надання паспортних послуг.

В сервісній зоні КПВВ "Чонгар", що у Херсонській області, відкрили Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Сервіс працює з 11 лютого і тут вже можуть надавати 168 видів послуг, повідомляє Крим.Реалії.

Поки що центр працює у тестовому режимі. До нього вже звертались за консультацією жителі Криму. Найбільше вони потребують надання саме паспортних послуг.

"ЦНАП працює з учорашнього дня в тестовому режимі. Ми працюємо в повну силу. Ми отримали всі доступи до всіх державних реєстрів. Вчора були оформлені два паспорти для виїзду за кордон для громадян України", – розповіла начальниця ЦНАП Новотроїцького сільради Ірина Собчішена.

Після відкриття ЦНАП на КПВВ "Чонгар" почалося виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з прав людини деокупацію і реінтеграції тимчасово окупованих територій. У ньому беруть участь міністр з питань ветеранів і тимчасово окупованих територій Оксана Коляда та уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денисова.

Раніше повідомлялось, що на адміністративному кордоні України з окупованим росіянами Кримом після реконструкції КПВВ "Чонгар" і "Каланчак" планується запустити державні легальні перевезення.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі