На місці пожежі в Одесі знайшли ще тіла двох безвісти зниклих

Фото
Поділитися
Офіційно в пожежі загинули 8 осіб, пошуки ще 7 осіб тривають.

Рятувальники знайшли ще два тілау згорілому Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС

Станом на 18:00 суботи, 7 грудня, офіційно зареєстровано сім загиблих через пожежу в Одеському коледжі. В суботу ближче до вечора рятувальники знайшли ще два тіла. Особистості цих загиблих поки не відомі.

Відповідно, кількість загиблих внаслідок пожежі в Одесі зросла до семи осіб.

При цьому заступник начальника обласної ДСНС Олександр Крицький наголосив, що існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку.

"Крім того ситуація з конструкціями будівлі нестабільна, як і раніше, існує загроза обвалення внутрішньої частини будинку. Рятувальники продовжують розчищати завали і місцями провокують обвалення", - сказано в повідомленні.

За даними МВС, ще 8 осіб вважаються зниклими без вісті.

Всього з початку розбирання завалу вивезено 540 м куб. будівельних конструкцій.

Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають. До робіт залучено 243 чол. та 34 од. техніки, з них від ДСНС 96 чол. та 16 од. техніки.

На місці події: здійснено розбір конструкції верхньої частини будівлі, експертною групою проведено заміри рівнів коливань будівлі і його стійкості, прибрано елементи конструкцій з арочного проходу і забезпечений прохід у внутрішній двір, триває розбір конструкції на цокольному поверсі.

Підрозділами ДСНС також проводиться гасіння окремих осередків тління, які виявляються в завалах.

Раніше повідомлялося про те, що в поліції готують підозри двом особам, які можуть бути причетні до пожежі в коледжі.

Нагадаємо, трагедія сталася в середу, 4 грудня. Маштабна пожежа в шестиповерховому будинку на розі вулиць Пушкінської та Троїцької в Одесі спалахнула на третьому поверсі будівлі близько 10:00 середи, 4 грудня. До вечора займання вдалося локалізувати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі