На початку листопада в Україні знову похолодає

Поділитися
На початку листопада в Україні знову похолодає На вихідних знову похолодає
На вихідних в Україну з північно-заходу Європи почне надходити прохолодне повітря. Дискомфорту додасть різкий північно-східний вітер.

У суботу, 1 листопада, в Україні погода без опадів, лише у східних областях невеликий дощ і мокрий сніг. Вночі та вранці у західній частині туман. Вітер північно-західний, 5-10 м/с, на сході місцями пориви 15-18 м/с, повідомляє Укргідрометцентр.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на півдні Криму 4-9° тепла; вдень 2-7° тепла, у південній частині та західних областях 6-11°.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° тепла, вдень 4-6° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії в Києві 1 листопада найвища температура була 23,2 в 1926 році, найнижча -16,8 в 1920 році.

На неділю, 2 листопада, синоптики прогнозують погоду без опадів, лише у східних областях місцями невеликий мокрий сніг і дощ. Вночі та вранці у західній частині місцями туман.

Вітер північний з переходом на південний, 5-10 м/с, на сході окремі пориви 15-18 м/с.

Температура повітря вночі 2-7° морозу, на заході та крайньому півдні близько 0°; вдень 1-6° тепла, в Криму до 8°, у західних областях 6-11°.

У Києві - без опадів. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4° морозу, вдень 3-5° тепла.

Нагадаємо, що раніше кліматологи прогнозували, що перша декада листопада буде теплою. "Тобто бабине літо затягнеться, і температура повітря на більшій частині території, вдень буде до плюс 7-8 градусів", - сказала завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі