На Полтавщині покінчив життя самогубством депутат райради – ЗМІ

Поділитися
На Полтавщині покінчив життя самогубством депутат райради – ЗМІ Відкрито кримінальне провадження © МВС України
За даними засобів масової інформації, загиблий був депутатом Шишаківської районної ради від "Батьківщини".

У селищі Шишаки Полтавської області у понеділок, 21 жовтня, застрелився із мисливської рушниці чоловік, повідомляють у відділі комунікацій обласної поліції. За даними ЗМІ, загиблий був депутатом Шишаківської райради від партії "Батьківщина" – Володимир Петренко.

"Ця подія сталася вчора в смт Шишаки Полтавської області. За місцем проживання покінчив життя самогубством чоловік 1964 року народження, шляхом пострілу в голову із мисливської рушниці", - цитує відповідь пресслужби "Укрінформ".

Вказується, що правоохоронці дізналися про цей інцидент від дружини загиблого. Було відкрито провадження за ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство), з позначкою "самогубство". Встановлюються обставини та причини трагедії.

Раніше повідомлялося, що правоохоронці розслідують обставини смерті жителя Овідіопольського району Одеської області, якого знайшли повішеним у власному будинку - колишнього голову Білгород-Дністровської райдержадміністрації Володимира Зінченка. Він був підозрюваним у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом вчинення хуліганства зі зброєю відносно народного депутата. Померлому мали обирати запобіжний захід, але він не з'явився у суді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі