На російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" добу гасили пожежу, дві людини загинули — росЗМІ

Поділитися
На російському авіаносці "Адмірал Кузнєцов" добу гасили пожежу, дві людини загинули — росЗМІ Пожежа на "Адміралі Кузнецові" могла виникнути в результаті порушення техніки безпеки © warfiles.ru
Особистість одного із загиблих поки не встановлено.

Пожежу на єдиному в Росії авіаносці "Адмірал Кузнєцов" загасили через добу після займання, передають росЗМІ. В результаті пожежі постраждало 14 осіб, ще двоє загинули.

Згідно з даними, авіаносець загасили близько 8 годин ранку за московським часом. Крім того, спеціальна комісія почала роботу по встановленню причини пожежі.

Спочатку повідомлялося про те, що в результаті пожежі постраждали 14 осіб, а один офіцер служби живучості корабля загинув. Проте пізніше знайшли тіло другого загиблого, особу якого поки не встановили.

Як повідомлялося, на російському авіаносці "Адмірал Кузьнецов" виникла пожежа під час ремонту. Згідно з даними ЗМІ, причиною пожежі на авіаносці могло стати порушення техніки безпеки при проведенні зварювальних робіт.

У момент займання на "Адміралі Кузнєцові" перебували 400 працівників. Їх усіх евакуювали. Також на борту перебували члени екіпажу. Зазначено, що більшість із постраждалих отруїлися продуктами горіння. Одна особа отримала черепно-мозкову травму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі