На сході України загинув десантник ЗСУ

Поділитися
На сході України загинув десантник ЗСУ У зоні ООС загинув український десантник
Військовослужбовець виконував завдання у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на сході України у понеділок, 3 червня, загинув старший сержант окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ Вадим Забава, повідомляє прес-служба Командування ДШВ ЗС України на сторінці в Facebook.

"Із сумом повідомляємо, що сьогодні вночі, 3 червня, під час виконання завдань за призначенням в районі проведення операції Об'єднаних сил трагічно загинув військовослужбовець окремої десантно-штурмової бригади старший сержант Забава Вадим Володимирович", - йдеться у повідомленні.

Загиблий десантник був родом із Запоріжжя, у нього залишилися дружина та двоє дітей: донька і син.

"Командування Десантно-штурмових військ ЗС України та військової частини висловлюють співчуття рідним та близьким… Світла пам'ять про справжнього Героя-Захисника назавжди залишиться в наших серцях" - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 27 травня ДРГ російсько-окупаційних військ атакувала групу українських саперів, які виконували бойове завдання на передньому краї оборони одного з механізованих підрозділів 54-ї ОМБр ЗСУ. Українські військові ліквідували двох і поранили одного бойовика. Під час бою зник безвісти сапер зі складу групи.

29 травня прес-центр 54-ї ОМБр повідомив, що зниклий сапер Степанченко Б.М, загинув, його тіло знаходиться на тимчасово окупованій території. Його пообіцяли передати представникам Збройних сил України на КПВВ "Щастя" в Луганській області.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі