На Житомирщині військового комісара спіймали на хабарі

Фото
Поділитися
За даними слідства, комісар взяв гроші у призовника, пообіцявши йому відстрочку та зняття з військового обліку.

У Житомирській області військового комісара затримали за підозрою в отриманні хабара від призовника, повідомляє прес-центр військової прокуратури Центрального регіону України.

За даними слідства військовий комісар Коростишівського об'єднаного військового комісаріату пообіцяв місцевому жителю оформити відстрочку від призову на строкову службу, а також зняти його з військового обліку. Свої "послуги" підполковник оцінив у 600 доларів.

Злочин задокументували співробітники житомирської поліції та управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури Житомирського гарнізону.

Військова прокуратура планує оголосити затриманому підозру за ч. 3 ст. 386 Кримінального кодексу (неправомірна вигода), а також скерувати до суду клопотання про взяття підозрюваного під варту і відсторонення його від займаної посади.

Якщо провину комісара доведуть у суді, йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомлялося, 1 жовтня в Україні стартував осінній призов на військову службу. З жовтня по грудень до Збройних сил, Держприкордонслужби, Нацгвардії і Державної спеціальної службм транспорту призовуть 15 200 осіб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі