НАЗК виявило порушення в декларації Гладковського

Поділитися
НАЗК виявило порушення в декларації Гладковського Висновки НАЗК передані в НАБУ для прийняття рішення © espreso.tv
Гладковський не задекларував 1,3 млн гривень доходів.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) просить Національне антикорупційне бюро (НАБУ) відкрити кримінальне провадження за фактом недекларування колишнім першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олегом Гладковским, який відпочиває в Іспанії, 1,3 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби НАЗК.

За даними НАЗК, Главдковский не задекларував за 2015 рік вартість корпоративних прав у кіпрській компанії і наявність у сина корпоративних прав у "Київобленерго".

Також в його декларації відсутня інформація про автомобілі сина. Висновки НАЗК передані в НАБУ для прийняття рішення.

Нагадаємо, команда журналістських розслідувань Bihus.Info, опублікувала матеріал Лесі Іванової про масштабні розкрадання в "Укроборонпромі", до яких причетні посадові особи, наближені до експрезидента Петра Порошенка. Зокрема, екс-перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський, його син Ігор з бізнес-партнерами Віталієм Жуковим і Андрієм Рогозою, а також нинішній глава "Укроборонопрома" Павло Букін.

"Дзеркало тижня. Україна" неодноразово публікувало матеріали про корупцію і масштабні зловживання в оборонному секторі. Детальніше читайте в матеріалі "Злочинні схеми в оборонпромі: чому розслідування Bihus.Info не може бути фейковим" та статті Дмитра Менделєєва "Мародери країни відрубаних рук", "Оборонка: хто першим добереться до "фінішу"?".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі