Невідомі зламали сайт благодійного фонду Таблеточки

Поділитися
Невідомі зламали сайт благодійного фонду Таблеточки © Таблеточки
Банківські дані користувачів не піддалися загрозі і перебувають у безпеці.

У вівторок, 2 червня, хакери зламали сайт благодійного фонду Таблеточки. Про це повідомила засновниця фонду Ольга Кудиненко в Facebook. Вона також зазначила, що на даний момент програмістам фонду вдалося знайти шкідливий код і отримати реєстр всіх змін та операцій, що відбулися на сайті в період загрози.

"Ця атака на нас - це атака на онкохворих дітей. Ми розуміємо всю серйозність ситуації і докладемо всі зусилля, щоб усунути всі технічні уразливості і підняти захист сайту і даних на ще більш високий рівень", - написала Кудиненко в Facebook.

Вона також зазначила, що сайт допомагає збирати мільйони гривень на допомогу дітям. Кудиненко сподівається, що інцидент не зупинить нікого від того, щоб і надалі допомагати дітям.

"Ми продовжуємо роботу...Зараз сайт повністю безпечний для користувачів. Прийом платежів поки не запускаємо, разом з платіжною системою і розробниками впроваджуємо додатковий механізм захисту. Запустимо, як тільки впровадимо і повідомимо про це", - зазначила засновниця фонду.

Читайте також: Біля Лук'янівського СІЗО в Києві закінчують протест проти обміну ексберкутівців

Нагадаємо, в період з 6 по 12 травня українські державні інформаційні ресурси і об'єкти критичної інфраструктури зазнали серйозної хакерської атаки, левова частка з яких припала на сайт Офісу президента Володимира Зеленського.

За тиждень система кіберзахисту виявила 10 964 підозрілих подій. Також система заблокувала 18 DDoS-атак на сайт ОП.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі