Окупанти заявили, що у Донецьку горить склад з алюмінієм, а не боєприпасами — ЗМІ

Фото
Поділитися
В "ДНР" кажуть, що вирішують питання про евакуацію жителів.

У так званій "народній міліції" підтримуваного Росією незаконного формування "ДНР" стверджують, що в окупованому Донецьку стався вибух на заводі алюмінієвих профілів, а не на складі з боєприпасами, передають "Новини Донбасу". Також бойовики говорять про можливу евакуацію людей, які проживають неподалік заводу "Зеніт".

За словами окупантів, в Куйбишевському районі Донецька, розгорнули оперативний штаб. Там працюють "силовики" і рятувальники. Про постраждалих інформації немає.

На сепаратистському ресурсі ДАН повідомляють, що рух автомобілів в районі надзвичайної події перекрито. Крім того, біля місця події нібито виявили пошкодження житлового будинку.

Окупанти стверджують, що вранці у цьому районі нібито вівся обстріл, в результаті якого постраждали виробничі приміщення комбінату "Зеніт", в якому знаходилися запаси хімічних речовин. Через це вирішують питання про можливу евакуацію жителів довколишніх будинків.

Вранці волонтерський фонд "Повернися живим" повідомив, що окупованому Донецьку горить склад з боєприпасами. Тоді факт пожежі підтвердив "голова райадміністрації", підконтрольної незаконного збройного формування "ДНР". При цьому причин пожежі окупанти не назвали.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі