Під Радою активісти вимагали відставки Авакова: фотозвіт

ZN.UA Ексклюзив Фото
Поділитися
В акції протесту взяли участь сотні людей.

У п'ятницю, 5 червня, у зв'язку з низкою резонансних справ, під Верховною Радою пройшли акції протесту за звільнення глави Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Активісти вийшли з плакатами: "Кому дзвонити, коли гвалтує поліція?", "Досить вбивати і гвалтувати","Кого ще повинна вбити поліція, щоб Аваков пішов?".

Під час акції на площі було встановлено символічний "пам'ятник поліцейської реформи" - авто, на якому написано: "поліція".

Читайте також: Аваков відмовився брати відповідальність за смерть Кирила Тлявова й події в Кагарлику

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що випадки тортур і нелюдського поводження існують в поліції будь-якої з країн світу. За його словами, штат Кагарлицького відділення поліції вже розформували, а 60 працівників вивели.

Партія "Голос" оприлюднила заяву про те, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і керівник Нацполіції Ігор Клименко повинні піти у відставку. Причиною для заяви стала ситуації зі зґвалтуванням в Кагарлику. Зокрема, у зґвалтуванях і тортурах підозрюють начальника сектору кримінальної поліції та оперуповноваженого поліції Вінницької області.

Ще одним прецедентом, який привів до збору підписів, стала перестрілка в Броварах, в якій взяли участь близько 100 чоловік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі