Поліція ідентифікувала чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро

Доповнено
Поділитися
Поліція ідентифікувала чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро ЗМІ назвали ім'я затриманого © Facebook/Киев оперативный
Правоохоронці провели операцію із затримання озброєної людини на мосту.

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. Офіційний представник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко підтвердив цю інформацію у коментарі "Громадському" ввечері, 18 вересня, відмовившись називати ім'я чоловіка.

За даними спільноти dtp.kiev.ua і джерел видання theБабель у правоохоронних органах, міст захоплював Олексій Белько - уродженець Ялти, яка зараз окупована Росією. За даними ЗМІ, Белько був снайпером 8-го полку Сил спеціальних операцій ЗСУ. Повідомляється, що раніше він конфліктував із командирами, а після розлучення з дружиною-поліцейської у нього нібито почалася "чорна смуга" в житті.

Пізніше поліція повідомила про затримання "мінера".

Нагадаємо, 18 вересня невідомий чоловіка заїхав на столичний міст Метро на автомобілі і почав погрожувати підірвати його, а також державні установи. Він стверджував, що автомобіль начинено вибухівкою, і розстріляв з автомата поліцейський безпілотник.

Поліція кваліфікувала дії невідомого як підготовку до теракту.

Міст оточила поліція. КП "Київський метрополітен" призупинив рух поїздів між станціями "Дніпро" та "Лісова", червона лінія працювала лише від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна". Було перекрито частинуДарницької площі, Харківське шосе й інші вулиці. Це спровокувало корки в Києві і тисняву в столичній підземці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі