Поліція направила в Коростень гелікоптер зі спецпризначенцями через проблеми із доставкою протоколів ДВК

Поділитися
Поліція направила в Коростень гелікоптер зі спецпризначенцями через проблеми із доставкою протоколів ДВК
На окрузі №64 Сергій Пашинський програє кандидату від "Слуги народу".

Національна поліція направила в Коростень Житомирської області гелікоптер зі спецпідрозділом ТОР – для забезпечення правопорядку під час підрахунку голосів на №64 Обласної виборчої комісії. Зокрема у відомстві заявили, що завдання правоохоронців – забезпечити публічний порядок та безпеку під час транспортування виборчої документації з дільничних до окружної виборчої комісії.

"З Києва в Житомирську область прибув спецзагін поліцейських тактико-оперативного реагування патрульної поліції. Рішення направити в м. Коростень вертольотом Мі-8 придані сили поліції було прийняте після аналізу оперативної обстановки та інформації про можливі провокації під час транспортування виборчої документації з дільничних виборчих комісій – до окружної виборчої комісії №64, яка розташована в Коростені", - заявили у відомстві.

Поліцейські спецпризначенці направлені на Житомирщину для підсилення місцевої поліції та допомоги у забезпеченні публічного порядку та безпеки, а також реагування на будь-які зміни в оперативній обстановці.

У ОВК №64 балотувався народний депутат від "Народного фронту", соратник експрезидента Петра Порошенка Сергій Пашинський, який за даними журналістських розслідувань причетний до корупційних схем в оборонній сфері. Однак він в окрузі показав лише третій результат із рівнем підтримки 17,18% голосів.

Після підрахованих на окрузі 62,54% голосів лідирує представник "Слуги народу" Вячеслав Сігачов з 29,15%. На другому місці йде самовисуванець, депутат від БПП Володимир Арешонков із 26,54% голосів.

Поділитися
Підготував/ла Ирина Знась
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі