Поліція назвала причини стрілянини в Броварах

Поділитися
Поліція назвала причини стрілянини в Броварах © Нацполіція України
Окрім того, збільшилося число затриманих.

Число затриманих учасників перестрілки в Броварах збільшилося до 24 осіб, повідомив відділ комунікації поліції Київської області. Правоохоронці зазначили, що причиною конфлікту став розподіл пасажиропотоку.

"Встановлено, що за напрямком "Бровари-Київ" працює маршрут 701, який обслуговує броварське ТОВ "Союзавто", та маршрут 706 ТОВ "Євроавтоальянс", власниками якого є підприємці з Києва", - повідомили в поліції.

Правоохоронці встановили, що правопорушники приїхали до Броварів зі зброєю 29 травня з 6:00 до 7:00 з боку Києва. Після перестрілки озброєні чоловіки одразу зникли з місця події на авто.

"На місці події поліція затримала 11 озброєних порушників, вилучила три транспортні засоби. Згодом за допомогою колег з інших регіонів на території Вінниччини та Житомирщини затримали ще 13 фігурантів учасників збройного конфлікту. Після проведення першочергових слідчих дій підтвердилася інформація, що стрілянина у Броварах відбулася через розподіл пасажиропотоку", - зазначили в поліції.

Правоохоронці досі намагаються встановити та затримати інших учасників перестрілки.

Читайте також: Начальника Вінницької поліції відсторонили від виконання обов'язків

Вранці 29 травня в Броварах відбулася перестрілка між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. У результаті перестрілки постраждали три людини, двоє перебувають у лікарні з вогнепальними пораненнями.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в розбірках брали участь близько 100 осіб. При цьому один автобус із озброєними людьми приїхав із Вінниці, а ще три з Києва.

За фактом перестрілки поліція відкрила три кримінальні справи. Також дії правопорушників додатково кваліфікували як замах на вбивство.

Детальніше читайте в матеріалі ZN.UA "План-перехоплення, близько сотні правопорушників, три кримінальні справи: головне про перестрілку в Броварах".

Поділитися
Дивіться спецтему: Стрілянина у Бороварах
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі