Поліція підрахувала кількість учасників віче на Майдані Незалежності

Поділитися
Поліція підрахувала кількість учасників віче на Майдані Незалежності Правопорушень під час масових акцій у столиці не зафіксовано © Національна поліція України
До охорони громадського порядку були залучені 1000 поліцейських і нацгвардійців.

За підрахунками поліції, віче в День Гідності і Свободи в Києві взяли участь близько 5000 чоловік. До охорони громадського порядку були залучені 1000 співробітників поліції і військовослужбовців Національної гвардії. Під час масових заходів у центрі столиці жодного правопорушення зафіксовано не було, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Ніяких правопорушень не було. За нашими підрахунками, на віче перебувало понад 5000 осіб, в охороні порядку було задіяно близько 1000 поліцейських і нацгвардійців. Традиційно працювали поліція діалогу, кінологи і вибухотехніки. Все пройшло спокійно", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

У День Гідності і Свободи і шосту річницю початку Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві зібралися кілька тисяч осіб. Віче в столиці выдбувався під гаслом "Ми маємо гідність", організатором акції виступив "Рух опору капітуляції".

Ближче до 22:00 колона мітингувальників рушила на Банкову. Організатори повідомили, що віче закінчиться запалюванням свічок біля Офісу президента в пам'ять про героїв, які загинули у боротьбі за свободу і незалежність України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі