Поліція проводить перевірку через масове погіршення самопочуття школярів у Дніпрі

Поділитися
Поліція проводить перевірку через масове погіршення самопочуття школярів у Дніпрі Точна причина погіршення самопочуття дітей невідома © МВС України
В одній зі шкіл на навчання не прийшло 512 учнів, з них 12 вже госпіталізовано.

У школі Шевченківського району Дніпра 512 учнів з 904 не з'явилися на навчання. З них понад 90 начебто поскаржилися на погане самопочуття, а 12 вже госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги. Про це повідомила у четвер, 14 березня, прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Вказується, що у навчальному закладі працюють співробітники відділу ювенальної превенції поліції. Санепідемстанція на місці з'ясовує причини погіршення самопочуття дітей. Інформацію за вказаним фактом внесли до журналу єдиного обліку.

Видання "Днепр вечерний" пише, що інцидент трапився у школі №112. За словами батьків, учні страждають від шлункових розладів різного ступеня тяжкості. Свою чергою в адміністрації закладу кажуть, що школярі пили воду з-під крана, але є інформація, що вранці шкільну їдальню обробили хімікатами.

У січні у Київській області дорогою до школи отруїлися 12 учнів, двоє постраждалих потрапили до реанімації. Школярі відчували запах горілої пластмаси, а згодом їх із симптомами отруєння було доправлено до лікарні. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) КК України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі