Поліція розслідує вибух у багатоповерхівці в Дрогобичі

Поділитися
Поліція розслідує вибух у багатоповерхівці в Дрогобичі Внаслідок вибуху загинули двоє людей, семеро дістали поранення © ДСНС України
Кількість загиблих збільшилася до двох людей, семеро постраждалих, зокрема четверо дітей, залишаються у лікарнях.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом вибуху газу й обвалення під'їзду багатоповерхівки на вулиці Грушевського у Дрогобичі, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства). Санкція статті передбачає від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Станом на 8:30 ранку кількість жертв вибуху зросла до двох осіб – рятувальники знайшли під завалами ще одного загиблого. Семеро постраждалих, зокрема четверо дітей, залишаються у лікарнях, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Зараз ми встановлюємо, що могло спричинити обвал будівлі… На місці події працюють усі підрозділи поліції Львівщини", – повідомив тимчасово виконуючий обов'язки начальника ГУ Нацполіції Львівщини полковник Тарас Сабанюк.

До проведення пошуково-рятувальних робіт залучено 399 осіб і 39 одиниць техніки; з них 148 рятувальників, зокрема три кінологічні розрахунки, і 20 одиниць техніки від ДСНС.

Читайте також: На вулиці Тургенєвській у Києві пролунав вибух

Нагадаємо, близько 3:00 ночі 28 серпня у чотириповерховому будинку на вулиці Грушевського в Дрогобичі Львівської області прогримів вибух. Він обвалив один з чотирьох під'їздів будинку з першого по четвертий поверх.

Спочатку повідомлялося про одного загиблого і сімох постраждалих, серед яких є діти. Згодом стало відомо про двох загиблих. Рятувальники дістали з-під завалів шістьох людей, під ними можуть залишатися ще п'ятеро.

Первісною причиною обвалення називали вибух газу, згодом від цієї версії відмовилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі