Поліція в Дніпрі прийшла з обшуками в "Приватбанк" — ЗМІ

Доповнено
Поділитися
Поліція в Дніпрі прийшла з обшуками в "Приватбанк" — ЗМІ
Проте пресслужба "Приватбанку" говорить і про поліцію, і про "невідомих осіб зі зброєю".

Поліція прийшла з обшуками в одне з відділень "Приватбанку", передає Liga.net. Як зазначив керівник прес-служби банку Олег Серга, правоохоронці проводять обшук через один з договорів, які підписали з "Приватбанком". Серга зазначив, що поліцейські не вилучають ні документи, ні техніку.

При цьому "Громадскому" прессекретарка "Приватбанку" Інна Музичук заявила про "візит невідомих осіб зі зброєю". За її словами, ніякого обшуку не було. Зазначено, що "озброєні особи" прийшли в головний офіс банку в Дніпрі.

У той же час "Новое время", посилаючись на пресслужбу повідомляє, що обшук проводять співробітники Соборного відділення поліції Дніпра.

Спочатку про обшуки в "Приватбанку" повідомив інвестбанкір Сергій Фурса в Facebook.

"А ви говорите українська держава неповоротка. Тільки вчора президент зустрівся з Коломойським, а вже сьогодні поліція прийшла з обшуками в державний Приватбанк. Можуть, коли хочуть. Захист бізнесу по-українськи. Держава, як може, намагається захистити українського підприємця від судового свавілля в Лондоні і США", - написав Фурса.

Напередодні президент Володимир Зеленський зустрівся з олігархом і колишнім власником "Приватбанку" Ігорем Коломойським. За перші півгодини новина, опублікована на офіційній сторінці Офісу президента у Facebook, набрала рекордну кількість переглядів і коментарів, і далеко не всі були приємними. Багато коментують пропонували проводити зустрічі не тільки з олігархами, але і зі звичайними ФОП, за яких зараз взялися в уряді та Раді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі