Поліція заочно повідомила про підозру одному з організаторів перестрілки в Броварах

Фото Відео
Поділитися
Підозрюваному інкримінують статтю про хуліганство.

Поліція заочно повідомила про підозру одному з організаторів масової перестрілки в Броварах, що під Києвом, йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіції України. Правоохоронці провели обшуки за місцями можливого проживання організаторів та учасників перестрілки.

"Зранку, 9 червня, оперативники Управління стратегічних розслідувань в Київській області, слідчі слідчого управління обласної поліції спільно з прокуратурою та полком особливого призначення одночасно розпочали проведення санкціонованих обшуків. Заходи проводилися за місцями можливого проживання організаторів та учасників перестрілки у Броварах, а також в офісних приміщеннях", - повідомили в поліції.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили зброю, набої різного калібру, ножі, "чорнові" записи. Одному з організаторів заочно повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27 ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років. Слідчі дії тривають.

Читайте також: Поліція провела обшуки у справі про стрілянину в Броварах: фоторепортаж

29 травня в Броварах Київської області сталася масова перестрілка між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. В результаті постраждало три людини, двоє з них отримали вогнепальні поранення.

У перестрілці брали участь близько 100 осіб. При чому один автобус із озброєними людьми приїхав з Вінниці, ще три мікроавтобуси - з Києва. На сьогоднішній день під варту взяли 20 осіб.

Правоохоронці кваліфікували дії учасників перестрілки як хуліганство із застосуванням зброї, незаконне поводження зі зброєю, навмисне пошкодження майна, а також як замах на вбивство.

Перестрілка стала одним із приводів для того, аби народні депутати почали збирати підписи за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. 5 червня у парламенті зареєстрували проект постанови про відставку голови МВС.

Сам же Аваков заявив про те, що перестрілка в Броварах нібито стала наслідком непрозорості та корупції у сфері державного контролю за видачу дозволів на транспортні перевезення в Київській області.

Поділитися
Дивіться спецтему: Стрілянина у Бороварах
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі