Поліція затримала підроблений патрульний автомобіль

Поділитися
Поліція затримала підроблений патрульний автомобіль © Телеграф
В авто знаходився фейковий поліцейський.

В Києві, на Оболонському проспекті, патрульні затримали автомобіль Ford, який мав поліцейську символіку і був обладнаний проблисковими маячками, повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва.

"Інспектори зупинили автомобіль щоб перевірити наявність дозволу на використання відповідної символіки і спеціальних світлових пристроїв, адже встановлювати їх дозволено тільки на оперативні або спеціальні транспортні засоби", - йдеться в повідомленні.

За кермом перебував 24-річний молодий чоловік у форменому одязі поліцейських. Але ніяких документів, що засвідчують його належність до правоохоронних органів, як і дозвіл на використання спеціальних пристроїв надати не зміг.

Наголошується, що на водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 184-3 (незаконне використання найменування та ознак приналежності до Національної поліції України) та протокол за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) Кпап.

Автомобіль евакуйований на штрафмайданчик.

Раніше повідомлялося, у місті Яготин Київської області обстріляли службовий автомобіль поліцейських, унаслідок інциденту правоохоронці не постраждали. Вказується, що через неправильну парковку автомобіля, що загородив проїзд, стався конфлікт. На місце інциденту приїхав наряд групи реагування патрульної поліції. У цей час невідомий з рушниці почав стріляти по правоохоронцям й після заховався на власному подвір'ї.

Нагадаємо, що раніше у Новомосковську Дніпропетровської області невідомі обстріляли два автомобілі, поліція кваліфікувала дії зловмисників як замах на умисне вбивство. Невстановлені особи відкрили вогонь по Lexus і Subaru, якими управляли чоловік і жінка. Під час обстрілу водії перебували у салонах автівок.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі